Създаване на Online магазин


Защо онлайн магазин?

Електронната търговия е един от най-бързо развиващите се отрасли в момента. Не само в България, но и в световен мащаб.

През 2017 на родния ни пазар са били отчетени над 510 млн. евро . приходи от електронна търговия. В същия момент, към 2017, само 9% от малките и средни бизнеси в България продават онлайн. Няма да има по-благоприятно време да инвестирате в онлайн магазин.

Ако имате собствен бизнес, електронният магазин може значително да намали разходите и да увеличи приходите Ви, защото работи денонощно и без почивен ден. Ако искате да стартирате бизнес сега, това е страхотна възможност за малка инвестиция с голяма възвръщаемост.

Какво предоставяме, при разработката на online магазин?

Много функционалности

Вие ще разполагате с всичко нужно, за да можете да растете към Вашия успех, тъй като предлагаме богат набор от базови фукционалности на платформата ви.

Интеграция с куриери

В зависимост от изискванията Ви, можем да изтегрираме автоматични куриерски услуги от Econt, Rapido, Speedy и EU Shipments.

ERP и складови програми

При създаването на вашият online магазин, ние можем да го свържем с всеки складов или ERP софтуер, който е на пазара. Можем и да намерим индивидуално решение.

Миграция

Голяма част от клиентите, с които сме работили идват от други платформи, които не задоволяват нуждите им, тъй като са прекалено базисни и генерални. Ние ще Ви мигрираме... автоматично, разбира се!

Online разплащания и лизинг

Можем да интегрираме разплащания с всякакви системи - BORICA, Stripe, Braintree, PayPal, както и всички лизингови решения на TBI, UniCredit Bulbank и BNP Paribas.

Responsive/Мобилна версия

Mobile-first e наш приоритет. Огромна част от трафика в съвременния свят идва от мобилни устройства, затова наблягаме на респонсив версията, за да увеличим продажбите Ви.

SEO

Без оптимизация, няма успех, затова ще се погрижим и за това перо. Това са бавни процеси, затова стартират още от началото на проекта.

В лицето на HardCode Digital, Вие получавате:


Техническа поддръжка

Дори и почти невъзможно, ако някога нещата се объркат, винаги може да разчитате на нас като доверен партньор, който ще намери точното решение.

Гаранция

Гаранция. Първите 6 месецa след изработката на новия Ви проект са трудни, понякога критични, затова сме насреща 24/7 безплатно!

Обучение

След като сме изпълнили всички ваши идеи и желание, ние ще обучим Вас или персонала ви, как да ползвате и управлявате платформата ви.

Know How

Докато изработваме Вашият уебсайт или online магазин ще споделим с вас безценни знания за бизнеса!

Уникалност

Всичко, което ще създадем за Вас няма да бъде заготовка и/или ползвано преди като готови шаблони, тимплейти и т.н.

Персонално отношение

Ще комуникирате с нашия Project Manager по всяко време и всички ваши въпроси ще получат отговор.

Те вече ни се довериха...Bettr Foods
Clock.bg
Мебелни къщи NIDO - домът на италианските мебели в България
Вършец Млекарници
Аптеки GALEN - Online аптека
Аптеки SUBRA - Светът на Здравето
CarsList.bg - Автомобилният маркетплейс
МБАЛ Св. София - Болницата на България

Имате интерес?
За предварителна оценка, въпроси или срещи: