SEO


Оптимизираме съдържанието на вашите сайтове, което подобрява видимостта, в органичните резултати на търсачки като Google.

Оптимизация на сайтове

Едно от най-важните неща, след като вече сайтът е готов, е той да бъде позициониран в интернет търсачките на предни позиции. Този процес на SEO оптимизация започва още със самото проектиране и разработка на уеб сайта.

И най-добрата визия, ако няма кой да я гледа, няма да бъде изобщо ефективна за бизнеса. В тази връзка, когато един уеб сайт е оптимизиран за Google, при вписване на ключови думи в търсачката, той излиза на по-предни позиции и така получава много по-голям брой посещения и конверсии (запитвания, продажби).

Оптимизиране на сайтове – Вашият уеб сайт No.1 в Google

В HardCode Digital знаем как да направим един уеб сайт номер едно в Google. Правили сме го за стотици сайтове, ще продължаваме да го правим и няма да спрем да даваме гаранция за успех на клиентите си! А ако и Вашия уеб сайт е сред тези, то тогава бизнесът Ви е обречен на успех.

Оптимизация на сайтове – как го правим в HardCode Digital?

Ние оптимизираме онлайн магазини и уеб сайтове, които са разработени от HardCode Digital или ако притежавате вече разработен онлайн магазин. И в двата случая ние можем да Ви препоръчаме тясна съвместна работа с нашите SEO агенции-партньори, с които да поемем месечната SEO оптимизацията по Вашия проект.

В HardCode Digital идеално познаваме всички технически и нетехнически стъпки за оптимизацията на един уеб сайт. Реализирането на SEO кампанията е дело на нашите вътрешни програмисти, които изпълняват всички onpage техники и вътрешни и външни SEO специалисти, които дават препоръките според нуждите на уеб сайта и консултират персонално клиента. На кратко ще Ви представим процеса на оптимизация:

  • Извършване на подробен писмен анализ (одит) на Вашия уеб сайт. Изготвяне на план за оптимизиране на сайта.
  • Извършване на оптимизацията на сайта:
  • > Onpage SEO – директна работа върху програмния код, ключовите думи и текстовете на сайта
  • > Offpage SEO – използване на техники за оптимизация извън уеб сайта – подобряване на броя на връзките (link building или линкове от други сайтове) към сайта, домейн, хостинг и други SEO инструменти
  • > Видео, вирусен (viral) и социален маркетинг
  • Месечна поддръжка на оптимизацията на сайта.
  • Регулярен анализ на посещенията и позициите на сайта и съвети за подобрения

За максимално ефективни резултати препоръчваме да съчетаете SEO оптимизацията с цялостен онлайн маркетинг и платени Google Ads кампании за докарване на допълнителен таргетиран трафик към сайта и утрояване на посещенията.

В лицето на HardCode Digital, Вие получавате:


Техническа поддръжка

Дори и почти невъзможно, ако някога нещата се объркат, винаги може да разчитате на нас като доверен партньор, който ще намери точното решение.

Гаранция

Гаранция. Първите 6 месецa след изработката на новия Ви проект са трудни, понякога критични, затова сме насреща 24/7 безплатно!

Обучение

След като сме изпълнили всички ваши идеи и желание, ние ще обучим Вас или персонала ви, как да ползвате и управлявате платформата ви.

Know How

Докато изработваме Вашият уебсайт или online магазин ще споделим с вас безценни знания за бизнеса!

Уникалност

Всичко, което ще създадем за Вас няма да бъде заготовка и/или ползвано преди като готови шаблони, тимплейти и т.н.

Персонално отношение

Ще комуникирате с нашия Project Manager по всяко време и всички ваши въпроси ще получат отговор.

Те вече ни се довериха...Bettr Foods
Clock.bg
Мебелни къщи NIDO - домът на италианските мебели в България
Вършец Млекарници
Аптеки GALEN - Online аптека
Аптеки SUBRA - Светът на Здравето
CarsList.bg - Автомобилният маркетплейс
МБАЛ Св. София - Болницата на България

Имате интерес?
За предварителна оценка, въпроси или срещи: