Дигитален маркетинг


Какво е дигиталният маркетинг и как да успяваме?

За да бъде успешен един online магазин е нужно да бъдат изпълнявани определени дейности и спазвани добри практики, които целят ивеличаване на трафикът, продажбите или запитванията и др.

В HardCode Digital определено знаем как да развиваме успешни дигитални стратегии за нашите клиенти, тъй като сме работили с големи клиенти и сме създавали за тях печеливши интернет магазини и уебсайтове. Постоянните им инвестиции ги изстрелват на първите места в Google, което увеличава ефективността и продажбите им.

 

Какво предприемаме ние?

 

 

Google Ads

Имаме огромен опит в работата си с кампании в Google Ads, още от времето, когато се казваше Adwords. Също и със създаването на фийдове за Google Business Data и Google Shopping. Това води до постигането на ефективни резултати при ремаркетинг кампании.

 

Facebook

Във времето сме помогнали на много наши клиенти да увеличат присъствието и продажбите си във Facebook. За онлайн магазините, които създаваме, имплементираме модули за продуктови фийдове, каталози, ремаркетинг, които са довели до безбройни продажби. Tracking pixel-ите са ни специалитет!

 

Социални мрежи

За успешния дигитален маркетинг може да включим и големите социални мрежи - Facebook, Instagram, WhatsApp, Viber, Twitter, Pinterest, TikTok, LinkedIn, Tumblr. Клиентите ни получават консултации, както и материали, които да ползват в кампаниите си занапред.

 

SEO

Всеки знае, че това вече е задължителна част от цялостния онлайн маркетинг, който няма как да работи успешно, като отделен елемент. 

Прочетете повече за оптимизацията в Google.

 

Google Analytics

Ефективно следим всички метрики, от които правим последващи изводи за нашите стратегии.

 

В лицето на HardCode Digital, Вие получавате:


Техническа поддръжка

Дори и почти невъзможно, ако някога нещата се объркат, винаги може да разчитате на нас като доверен партньор, който ще намери точното решение.

Гаранция

Гаранция. Първите 6 месецa след изработката на новия Ви проект са трудни, понякога критични, затова сме насреща 24/7 безплатно!

Обучение

След като сме изпълнили всички ваши идеи и желание, ние ще обучим Вас или персонала ви, как да ползвате и управлявате платформата ви.

Know How

Докато изработваме Вашият уебсайт или online магазин ще споделим с вас безценни знания за бизнеса!

Уникалност

Всичко, което ще създадем за Вас няма да бъде заготовка и/или ползвано преди като готови шаблони, тимплейти и т.н.

Персонално отношение

Ще комуникирате с нашия Project Manager по всяко време и всички ваши въпроси ще получат отговор.

Те вече ни се довериха...Bettr Foods
Clock.bg
Мебелни къщи NIDO - домът на италианските мебели в България
Вършец Млекарници
Аптеки GALEN - Online аптека
Аптеки SUBRA - Светът на Здравето
CarsList.bg - Автомобилният маркетплейс
МБАЛ Св. София - Болницата на България

Имате интерес?
За предварителна оценка, въпроси или срещи: